Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за централното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за централното

Здравейте колеги, преди няколко дни и аз "съгреших" и си купих едно ГТВ. Питането ми е за заключване с дистанционно което е на самият ключ.Той е с само с един бутон и със светодиод който си мига.Вратите се отклюват с ключа, но не и от бутонът. Какъв може да е проблемът и къде се намира модулът на централното.
    сърдечно благодаря

Първоначално публикувано от veskovvv Покажи съобщение
    Здравейте колеги, преди няколко дни и аз "съгреших" и си купих едно ГТВ. Питането ми е за заключване с дистанционно което е на самият ключ.Той е с само с един бутон и със светодиод който си мига.Вратите се отклюват с ключа, но не и от бутонът. Какъв може да е проблемът и къде се намира модулът на централното.
    сърдечно благодаря
    Това, което те интересува е на стр. 110 от тази документация.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Това, което те интересува е на стр. 110 от тази документация.
      Много добре си дал линк, ама на фаза 1 и фаза 3 има огромна разлика
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Много добре си дал линк, ама на фаза 1 и фаза 3 има огромна разлика
        Ами, кажи му на човека. Аз с това разполагам и толкова мога да му помогна. А и той нищо не конкретизира.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Ами, кажи му на човека. Аз с това разполагам и толкова мога да му помогна. А и той нищо не конкретизира.
          Е точно де първо да каже коя година е поне или коя фаза
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колата е 2001 купе , фаза 2, но нямам много време да я погледна. Дистанционното май работи, но нито гъг.Само с ключа се отварят.

Comment

Колата е 2001 купе , фаза 2, но нямам много време да я погледна. Дистанционното май работи, но нито гъг.Само с ключа се отварят.
              Май работи не е много вариянт, аз мисля че е точно от него С ключа централното бачка ли си ?
              sigpic

Comment

Наистина е така, но не мога да кажа нищо повече за него. Един бърз преглед, нова батерия -мига ама прави ли нещо незнам.Иначе при механично отваряне с него всичко си работи. Не е болка за умиране, ама защо да е така...

Comment

Абе не е ма най-мразя зимата да отключвам с ключ ГТВ
                  sigpic

Comment

Бях в сервиз, провериха ключа - работи, трябвал ми обаче кода на алармата. Някой знае ли откъде мога да го намеря?

Comment

Бях в сервиз, провериха ключа - работи, трябвал ми обаче кода на алармата. Някой знае ли откъде мога да го намеря?
                      Смени сервиза трябва да могат да сканират кода те самите

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                        Смени сервиза трябва да могат да сканират кода те самите
                        Ма ми се струва че хич не ти е ясно кой код трябва? Ако ти е ясно кажи ми под какво име фигурира в книгите на автомобила?
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          Ма ми се струва че хич не ти е ясно кой код трябва? Ако ти е ясно кажи ми под какво име фигурира в книгите на автомобила?
                          Не се заяждай бе Аз помислих е става дума за разчитане на кода на афтърмаркет аларма контролираща централното. Само гледаш да ''чукнеш'' хората

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                            Не се заяждай бе Аз помислих е става дума за разчитане на кода на афтърмаркет аларма контролираща централното. Само гледаш да ''чукнеш'' хората
                            Ааа не само да уточня Иначе звучиш заблуждаващо
                            sigpic

Comment

Здравейте,
                              и аз имам същия проблем от два три месеца насам. Отначало си помислих че ми е заминала батерията, но като я смених не се оправи. Като натисна бутончето на централното в ключа, лампичката си светва, обаче неще да отвори вратите, иначе централното си работи, в смисъл като отворя с ключ едната врата, отварят се и двете.
                              Другия проблем е че като доближа ключа до плафона където е вътрешното осветление на колата, където се намирал модула на дистанционното, централното си работи.
                              Аз имам секюрити картата със секюрити кода, ако някой сподели кво може да се направи по въпроса ще съм му благодарен.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Working...
                              X